Wednesday 11 May 2016

Enerji Vampirliği - Eterik Bağ Kesme ve Arınma




Enerji Vampirliği  
 Eterik Bağ Kesme ve Arınma

Aşk acısı yaşıyorsanız, bolluk bereketinizde bir tıkanma varsa, şansızlıklar üst üste geliyor, yaşamdan keyif alamıyor ve hep yorgun hissediyorsanız, yaratıcılığınız körelmiş, kısmetiniz kapanmış, ışığınız sönmüş, görülmez olmuşsanız, benliğinizi bir umutsuzluk ve çaresizlik sarmışsa, onca çabanıza rağmen ileriye adım atamıyor, kısır döngüler içinde kapana kısılmış, hayatınızda hep olumsuz olayları çektiğinizi ve enerjinizin tükendiğini hissediyorsanız size enerji vampirliği yapan biri veya birileri var demektir!





Enerji vampirleri, atalarınızdan veya geçmiş yaşamlarınızdan, bugün hayatta olan veya olmayan ancak bir süreliğine yaşamınıza girmiş, pozitif veya negatif deneyimlerinizin olduğu veya şu an yaşamınızda olan; anneniz, babanız, çocuğunuz, eşiniz, sevgiliniz, patronunuz, en yakın arkadaşınız gibi sevdiğiniz ve kaybetmek istemediğiniz bir kişi veya kişiler de olabilir.





Onlara akıp giden yaşam enerjinizi ve bolluk bereket kaçaklarını durdurmanın, enerjik hissetmenin, yaratıcılığınızı kullanmanın, ışığınızı ve cazibenizi geri getirmenin, kısmetinizi açmanın, ilişkilerinizi ve kendinizi şifalandırmanın TEK YOLU, sebep olan kişi veya kişileri bularak onlarla çalışmak, sizleri bağlayan ve enerji vampirliğine yol açan enerji kancalarını, ETERİK BAĞLARI KESMEKTİR.






4 Haziran 2016 Cumartesi Günü Taksim’de sınırlı sayıda katılımcı ile uygulanacak olan ‘Etherik Bağ Kesme’ Workshop çalışmamızda günlük yaşamda enerji vampirliğini farketme ve enerji kancalarının atılmasına engel olma konusunda geniş çapta farkındalık kazanabilir ayrıca bu bağlardan özgürleşerek, negatif bağlar taşıdığınız kişilerle ilişkilerinizi şifalandırdıktan sonra onlarla birlikte veya tek başınıza dilediğiniz yaşama yol alabilirsiniz.






Workshopta, dileğiniz doğrultusunda size en güçlü bağlarla vampirlik yapan kişiyi bulma konusunda kanallık ile destek de verilecektir. Bu dileğinizi katılımdan birkaç gün önce bildirmeniz rica olunur. Katılımlar katkı payının tümünün aşağıda verilen iban hesabına yatırılması ile gerçekleşecektir.




En Büyük Enerji Vampirliği Aşk Acısında Yaşanır.
Eterik Bağ kesme ve Arınma Çalışmasında
İlişkinizi şifalandırabilirsiniz!


Tarih: 4 Haziran 2016 - Cumartesi
Saat: 14.00 - 17.00/18.00
Yer: Taksim

Katkı Payı: 180 TL                                             
Son katılım tarihi: 31.05.2016

Evridiki Dakos Syntichakis
Halbank
İban  TR 78  0001  2009  7990  0001  0213  56

*
Halkbank Beyoğlu Şubesi 0799
Hesap No. 01 02 13 56 








Bilgi ve Katılım İçin:  

Gsm: 0532 352 76  86 

Mail: kuantumdonusum@gmail.com 


        
*

* Bu blogdaki yazılar tıbbi bir tedavi teşhisi veya öneri içermez. Sağlık sorunlarınız için lütfen doktorunuza başvurunuz.

Pictures from  Google images

No comments:

Post a Comment